Klassieke massages werken in op de spanning van de spieren, verbetert de huidconditie en stimuleert de bloedsomloop. Bij de spieren kan het helpen de spiermassa te behouden, spieren sterker te maken, spanning te verlichten en elasticiteit van de spieren te bevorderen.

Door een verbeterde doorbloeding wordt het weefsel gestimuleerd en zal het eventuele pijn kunnen verminderen. Massages zijn vooral ook ontspannend.

Massage verbetert ook het huidweefsel (reinigt zweet- en talgklieren). De huid gaat er frisser uitzien. Door de betere doorbloeding en door de ontspanning van de onderliggende spieren zullen rimpels verminderen.

Door de verhoging van de bloedstroom kan de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle lichaamscellen optimaliseren. Overvloedige stoffen(weefselvocht) kunnen beter doorstromen en eventueel afgevoerd worden. Massage kan hierdoor zelfs bloeddrukverlagend werken. Het stimuleert op deze manier ook het lymfeweefsel, waardoor oedeem kan verminderen. Massage verbetert het immuunsysteem en het geeft algemeen een diepere ontspanning van lichaam en geest, men voelt zich weer lekkerder in zijn vel.

 

Klassieke massages

Gezicht en de hals
Traditionele massage van het gezicht en de hals.
Deze massage duurt ca. 20 minuten.
€ 19,00
Lichaamsmassage 30
Traditionele massage van het lichaam. Keuze: Rug/Nek, Benen, Armen, Decollete, Buik
Deze massage duurt ca. 30 minuten.
€ 27,00
Lichaamsmassage 60
Traditionele massage van het lichaam.
Deze massage duurt ca. 60 minuten.
€ 45,00
Wellness massage rug
Reiniging, Peeling, Vacuumzuigapparaat, Massage, Verzorgende creme
Deze massage duurt ca. 60 minuten.
€ 45,00