Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle mogelijke risicovoeten te behandelen. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en antidruk technieken opgedaan. Hiermee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts of podotherapeut.

Ook als u geen problemen heeft met uw voeten bent u van harte welkom voor een voetbehandeling.

Kwaliteitsbewaking

Als medisch pedicure werk ik volgens de code van de voetverzorging en de richtlijnen voor de risicovoet en sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Hiermee voldoe ik aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

  • Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;
  • Het naleven van de door de branche ontwikkelde Richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;

Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Voor vragen sta ik u graag te woord. U kunt mij bereiken zowel per mail als telefonisch. Tijdens de behandeling kan ik geen telefoon aannemen, u kunt dan een boodschap inspreken of een bericht sturen, ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Eigen bijdrage

Voor elke PODO en/of GHC behandeling geldt een eigen bijdrage van € 10,00. Dit bedrag komt bovenop de kosten van de behandeling.

Pedicure behandelingen

Basisbehandeling
Nagels knippen en verzorgen, likdoorns en of eelt verwijderen, kalknagels behandelen, ingroeiende nagel behandelen.
€ 35,00
Korte behandeling
Behandeling afhankelijk van de behoefte.
Deze behandeling duurt ±15 minuten.
€ 25,00
Voetmassage
Een heerlijke massage voor de voeten.
Deze behandeling duurt ±10 minuten.
€ 25,00
Standaard pedicure behandeling
inclusief nagels lakken
€ 42,00
Pedicure luxe
Standaard pedicure behandeling met peeling en voetenmasker
€ 47,50
Pedicure Wellness
Standaard pedicure behandeling met peeling, parafine / keratine, pakking en korten voetenmassage plus lakken
€ 57,50
LCN wilde pedique
Geschikt voor mycose (schimmelnagels).
Een moderne cosmetische teennagelcorrectie geeft fantastische resultaten bij corrigeren van mycosenagels. Een mycosenagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd worden zodat u weer esthetische, goed verzorgde teennagels heeft.
Vanaf
€ 15,00